Book this Hotel

SOBE

Standardna soba
Sve naše sobe imaju besplatan Wi-Fi, TV sa ravnim ekranom sa satelitskim kanalima i besplatan bife doručak da započnete dan na pravi način. Najviše 2 osobe. Prilikom vašeg dolaska se trudimo da ispunimo vaše zahteve u pogledu soba i vrste kreveta što zavisi od raspoloživosti i ne može da se garantuje.

Soba sa francuskim ležajem
Odsednite i opustite se u u jednoj od nepušačkih komfornih soba sa francuskim ležajem. Budite na internetu uz besplatan Wi-Fi dok birate satelitske kanale na TV-u sa ravnim ekranom. Besplatan bife doručak će vam pomoći da dan započnete na pravi način. Najviše 2 osobe.

Soba sa dva odvojena ležaja (Twin)
Odsednite i opustite se u u jednoj od nepušačkih komfornih soba sa dva odvojena kreveta. Budite na internetu uz besplatan Wi-Fi dok birate satelitske kanale na TV-u sa ravnim ekranom. Besplatan bife doručak će vam pomoći da dan započnete na pravi način. Najviše 2 osobe.

Standardna soba sa sofom
Odsednite i opustite se sa svojom porodicom ili prijateljima u jednoj od nepušačkih komfornih soba sa jednim bračnim krevetom i jednom sofom. Budite na internetu uz besplatan Wi-Fi dok birate satelitske kanale na TV-u sa ravnim ekranom. Besplatan bife doručak će vam pomoći da dan započnete na pravi način. Najviše 4 osobe.

https://www.downloadfreenulled.download/